HTML

Europe Summer 2011

A blog a 2011-es európai Offspring turnémat fogja bemutatni.

Friss topikok

  • Crear_alien: cool cool cool... kezdek beszarni :D (2011.08.24. 23:49) Prága - 2011.08.16.
  • akos.kapui: Na mi van, nem túl uptodate az oldal... infókat akarunk :) (2011.08.19. 10:02) Megindulunk!
  • Crear_alien: en tuti olvasni fogom :) hell yeah :) (2011.08.12. 21:07) Hol is kezdjem...

Címkék

2011.09.08. 23:14 Horvath Istvan

2011.08.29. Köln - Németország

Hétfő reggel Ferihegy 1. jaaa bocsi Liszt Ferihegy 1. célállomás Köln. Germanwings-be be, nagy meglepetésemre tök tele volt.......na mind1, kb másfél óra máris Kölnben vagyunk. Vasútra felpattanok, máris bent vagyok a Köln/Messe megállónál. Ott egy gyors reggeli, miután valami hazait kívántam bementem a McDonaldsba.........aztán útbaigazítást kértem majd elcsoszogtam a szállodámhoz. Az idő borús volt és sztem azon a napon Köln volt a szeles város nem pedig Chicago.
 

Olyan dél lehetett mikor nekiindultam a Kölni belvárosnak. A terv a következő volt: megnézni a Kölni Dómot majd elsétálni a többiek hosteljéhez. A Dóm nem volt messze, a folyó túl oldalán volt, kb 10-15 percre. Szép, nagy, régi és jól körbe van építve. De amúgy tényleg szép. Onnan indul a Kölni Váci utca. A hostel abba az irányba volt úgyhogy végig mentem rajta, tele emberrel, mindenki vásárolgatott, hiába ahol van pénz...

A hostel már egy picit arrébb volt sétáltam vagy 1 órát kb bár azért nem rohamléptekben, nem is tűnt fel ,hogy úgy elment az idő. Na a hostelnél végre találkoztam a négyessel. Maxter-el (ez a nick neve a forumről amúgy Marcin a neve a srácnak). Ő Lengyel születésű, de 4éves kora óta Olaszországban, Velencében él így inkább Olasznak tekinti magát még ha a fizimiskája inkább lengyel. :D
Zee-vel. Ő Finn és igazából most jövök rá, hogy nem is tudom az igazi nevét.

és persze ott volt még Ala és Tijs is.

Ez a 4es egy személyautóval vág neki a turné hátralevő állomásainak. Kölnből indulva Párizs, Wiesen, Bologna, Amneville (FRA), Viennes (FRA), Santiago de Compostella (ESP) és Madrid.

 

A hostelnél egy üdvözlő sör után összekészülődtek majd elindultunk a kocsihoz. Igen ám, de amilyen tehetségesek elfelejtették hol hagyták a kocsit. Jobb híján elindultunk a nagyjáboli irányba, hogy majd felismerik az utcát. Sztem volt vagy egy óra mire megtaláltuk. Igazából szinte sosem voltunk távolabb a kocsitól 3 utcánál :D
 

Na, de kajával feltankolva elmentünk a Palladiumhoz ahol a koncert volt. Jegyeket felvettük és kaptunk mellé after show passokat. Boldogság a tetőfokon.

A koncert előtt találkoztunk Christoph-al aki Düsseldorfi és szintén az Offspring BBS-ről ismerjük. A koncertterem egy keskeny de viszonylag hosszú csarnok volt. Volt emelti rész körbe ahova szintén fel lehetett menni. A hely tele volt a koncert második felénél felmentünk az emeletre és mindkét oldalt az első kb 10méter az a VIP rész volt. Mi onnan néztük a továbbiakban. A közönség nagyon vad volt. Fentről nézve látszott csak igazán, őszintén megmondva nem szerettem volna a közepén lenni. Hát mondjuk hiába, ez erről szól, ez nem az Opera!
Koncert után a megbeszélt helyen találkoztunk Scott-al aki hátravitt minket a backstage-be. Jó szokásához híven egyből hozott sört és vizet vagy ki mit kért. A banda megint csak mint mindig szuper kedves volt. Egy csomót dumáltunk főleg Noodles-el meg Pete-el, a többiek tettek vettek közben, de sokat voltak velünk ők is. Nagyon kötetlen volt. Noodles pl kihozta a laptopját amin közben egy surf verseny ment online Tahitiről. (Noodles nagy surfös Dexterrel együtt). Áhh nagyon jó este volt. Maxternek ez volt pl az első alkalom, h találkozott a bandával és talán Christoph-nak is.

A meeting király volt!

Utána szálloda és alvás, reggel pedig repülés Párizsba, de az majd a következő blogbejegyzés témája.

(Képek vannak a FB oldalamon külön most nem postolok ide be, ott mindenki megtudja nézni, ha érdekli.)


 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://offspringtour.blog.hu/api/trackback/id/tr793212624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása