HTML

Europe Summer 2011

A blog a 2011-es európai Offspring turnémat fogja bemutatni.

Friss topikok

  • Crear_alien: cool cool cool... kezdek beszarni :D (2011.08.24. 23:49) Prága - 2011.08.16.
  • akos.kapui: Na mi van, nem túl uptodate az oldal... infókat akarunk :) (2011.08.19. 10:02) Megindulunk!
  • Crear_alien: en tuti olvasni fogom :) hell yeah :) (2011.08.12. 21:07) Hol is kezdjem...

Címkék

2011.08.07. 19:57 Horvath Istvan

Hol is kezdjem...

Na akkor elkezdem!

 

Először is üdv a blogomban!

Blogom célja, hogy az Offspring 2011-es európai turnéját bemutassam, pontosabban, ahogy én azt megélem. Aki nem tudná, a zenekar iránti fanatizmusom 1998-ban kezdődött és azóta töretlenül erősödik, őszintén megmondva már már beteges szinten van. :)

A banda 2011 augusztusában újra Európába jön. Az egy hónap alatt 16 koncertet adnak amiből 9en ott leszek. Ha minden jól alakul akkor idén is sikerül backstage -es belépőket kapnom, amikhez volt szerencsém 2009-ben is hozzájutnom Wiesenben és Zágrábban. Talán mondanom se kell, hogy mikor találkoztam a bandával, azokkal akiket több mint egy évtizede imádok mekkora álmom vált valóra. Egyik nap még a youtube-on nézem őket másik nap meg együtt sörözök velük és az ő pizzájukat eszem, az érzés maga leírhatatlan.

Hogy milyen belépőt kapok az majd mindig az adott napon és helyszínen derül ki így ezt előre nem tudom megmondani. Fesztiválokon azért király pass-t kapni, mert akkor elég nagy az esélyed arra, h a backstage-ben összefuss a többi fellépővel és akár beszélgess velük meg fotózkodj.

 

A koncertek amiken ott leszek:
aug. 16. - Prága, Csehország

aug. 18. - Gampel, Svájc (Open Air Gampel fesztivál)

aug. 20. - Hasselt, Belgium (Pukkelpop fesztivál)

aug. 21. - Biddinghuizen, Hollandia (Lowlands feszivál)

aug. 29. - Köln, Németország

aug. 31. - Párizs, Franciaország

szept. 1. - Párizs, Franciaország

szept. 3. - Wiesen, Ausztria ( Two days a week fesztivál)

szept. 4. - Bologna, Olaszország (I-Day fesztivál)

Az előzmények:
Az idei dátumok elég nyögvenyelősen lettek bejelentve, így az utazás megszervezése se volt a legegyszerűbb, de a lista már végleges és így 9 nappal az indulás előtt már alig bírok a seggemen ülni.

Mint mondtam a dátumok elég lassan, egyesével lettek bejelentve idén, így mire a végleges lett a listám addigra kb. megtanultam fejből, az európai légi menetrendet. Összességében egy elég pörgős program állt össze, bár ezt egyáltalán nem bánom. Ezek az utazások nem a városnézésről fognak szólni, bár jut majd arra is időm, de aki arra számít ,hogy itt a műemlékek meg a múzeumok bemutatásáról lesz szó, inkább ne olvassa majd a blogot. :)
Sztem lesz olyan nap mikor csak a sör márkájából tudom majd, hogy melyik országban vagyok ugyanis az utazás-koncert-utazás ritmus erre enged következtetni.

Elsőre most ennyi, következőre sztem majd bemutatom a fesztiválokat részletesebben.

u.i.: köszi, h elolvastad



 

 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://offspringtour.blog.hu/api/trackback/id/tr733132301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Crear_alien 2011.08.12. 21:07:09

en tuti olvasni fogom :) hell yeah :)
süti beállítások módosítása